Dežela Savn Atlantis

Vstopite v oazo za razvajanje telesa in duha ter si privoščite popolno sprostitev, ki vam jo ponuja wellness Vodnega mesta Atlantis.

Podaj svoje mnenje

Obvestila

Torek - dan za mlade 25 % popust Dobrodošla novost čaka vse mlajše od 26 let – vsak torek (razen ob praznikih) vam prinaša kar 25 % popusta na redne cene vstopnic za wellness, ki ga lahko izkoristite tako za triurno kot za celodnevno vstopnico.* *Popusti se med seboj ne seštevajo.

Preveri več

Ponedeljek – dan za savnanje 30 % popust Ponedeljek je fantastičen dan za uživanje v eni izmed naših savn – finski, infra rdeči ali turški, izbirajte! Zakaj? Ker znojenje v savni odlično vpliva na vaše počutje. Za povrh sprostitev v savni odganja tudi stres, zato je odlična izbira za dober začetek delovnega tedna. V Atlantisu smo se zato odločili, da vam potenje v savni ob ponedeljkih omogočimo po znižani in še posebej privlačni ceni → 30 % popusta na redno ceno*. *popusti se ne seštevajo in akcija ne velja, če je ponedeljek praznični dan.

Announcement

VIP počivalnica Ste še za nekaj več? Potem izberite celodnevno wellness vstopnico z vključeno VIP počivalnico, ki vam za 55 evrov ponuja možnost celodnevnega vstopa v Wellness Atlantis in rezervacijo točno določenega ležalnika v prostoru.

Preveri več

Moje izkušnje iz Dežele Savn Atlantis:

Zdi se mi, da tem savnam ne damo dovolj pohvale, ker so pač del Atlantisa, ampak gre za res velikanski kompleks savn, ki ima kar nekaj zabavnih in drugačnih stvari. To so take prave savne, kot si jih zasluži Ljubljana, lahko bi jim rekli ljudske savne, ki pa še vedno držijo res visok nivo.

Kar 14 različnih savn imajo, poleg tega pa še svašta drugega, ja, včasih zna biti tukaj res gužva, ampak pogosto pa lahko res uživamo. Gužva se ponavadi naredi v savnah v pritličju, kar je v resnici super, saj lahko uživamo v zunanjih savnah (hišicah), kjer je ponavadi manj ljudi.

Najboljša stvar v teh savnah:

Zunanji del s štirimi savnami v velikosti hiše in zunanjim bazenom.

Dežela Savn Atlantis se kar sama predstavi:

Dežela Savn v Vodnem mestu Atlantis ponuja raznolike savne in programe za sprostitev. Na voljo so finske, infrardeče in turške savne, dnevni programi s savna mojstri, posebne ponudbe kot so ženski dan in zvočne kopeli z velikim gongom, ter VIP in Sanarium savne za različne izkušnje sprostitve

  • Finske, infrardeče in turške savne, ter bazeni.
  • Dnevni programi, ki jih izvajajo savna mojstri, vključujejo savna jogo, tibetansko dihalnico, zvočne kopeli s kristalnimi inštrumenti in dihalne terapije z mentolovimi kristali.
  • Posebne ponudbe, kot so ženski dan ob sredah, ko so savne v prvem nadstropju rezervirane samo za ženske, ter zvočne kopeli z velikim gongom.
  • VIP savna in Sanarium savna, ki je savna z nižjo temperaturo ter višjo vlažnostjo od običajne finske savn

Posebne informacije:

  • Golo kopanje v Termalnem bazenu, vsak petek in soboto od 20.00 do 23.00.
  • Žensko savnanje vsako sredo
  • Torki so dnevi za mlade, 25 % za vse mlajše od 26 let

Najpogostejša vprašanja o tej lokaciji

Q Kaj je ženski dan?

Ženski dan, sreda je čas, ko so savne v prvem nadstropju wellnessa rezervirane samo za ženske.

image