Oaza Paradiso

Pozabite na čas, skrbi in stres

Podaj svoje mnenje

Najboljša stvar v tem Oazi Paradiso:

Savna ob bazenu in panoramska savna. Res, savne, ki imajo razgled, so po moje najboljša stvar, ki obstaja. Če so pravilno narejene seveda, da se ne hladijo preveč zaradi oken. Ampak, občutek v njih je čisto drugačen, kot v savnah, ki so zaprte, pa naj bodo še tako super.

Iz Oaze Paradiso sporočajo:

Oaza Paradiso predstavlja pravo oazo sprostitve in regeneracije, kjer lahko obiskovalci odklopijo od vsakodnevnih obveznosti in se posvetijo razstrupljanju ter pomlajevanju telesa. V njenem intimnem okolju se razprostira osem različnih luksuznih savn, ki so namenjene sprostitvi in čiščenju tako telesa kot duha. Vsaka savna ima svoj edinstven pridih in namen, od kromoterapije v kromo finski savni, ki ponovno vzpostavlja ravnovesje telesa in duha, do zunanje gozdne finske savne, ki se nahaja v gozdičku ob FKK bazenu in je idealna za sprostitev mišic ter pospeševanje presnove​​​​.

Obiskovalci lahko uživajo tudi v čokoladni savni, ki ustvarja izredno sproščujočo atmosfero, hammam savni, ki je idealna za pregrevanje telesa, solno-zeliščni savni z aromatičnimi zelišči, bio panoramski savni z očarljivim pogledom na zunanji vodni park, parni savni, ki je učinkovita pri čiščenju kože, ter infrardeči savni, ki je blažja in primerna za sproščanje​​​​​​​​​​​​.

Poleg savn, Oaza Paradiso ponuja tudi hladni bazenček, notranje-zunanji FKK termalni bazen z iglujem in nudistično plažo ob bazenu, kjer se temperatura vode giblje med 29°C in 32°C. Obiskovalci ob nakupu vstopnice prejmejo vrečko z brisačo, na voljo pa je tudi izposoja kopalnega plašča. Sproščanje je možno na ležalnikih in vodnih posteljah ob sproščujoči glasbi, z vstopnico pa je omogočen tudi dostop do termalnih bazenov v kompleksu Term Paradiso​​.

image