Terme Snovik ponujajo obiskovalcem raznoliko savna izkušnjo, ki združuje tradicionalno savnanje s sodobnimi wellness programi. V ponudbi imajo finsko (suho) savno, turško (parno) savno in ledeno savno, ki skupaj zagotavljajo celovito savna izkušnjo za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Finska savna s temperaturami med 70°C in 90°C in vlažnostjo med 25 % in 35 % ponuja polivanje na ogreto kamenje, kar dodatno ogreva prostor in spodbuja potenje, s čimer se izločajo odpadne snovi iz telesa. V finski savni se izvaja tudi aromaterapija in pitje čajev z zelišči iz lastnega vrta, ki pomirjajo in delujejo antiseptično.

Turška savna prav tako zagotavlja temperaturo med 70°C in 90°C, z visoko vlažnostjo pa nudi idealno okolje za globinsko čiščenje kože in odpiranje por.

Ledena savna, s temperaturo od -5 °C do 0 °C, nudi ohladitev po vroči savni in s tem spodbuja prekrvavitev, poleg tega pa ima ogrevana tla za dodatno udobje.

Poleg savn so v Termah Snovik na voljo tudi krožna bazenčka za knajpanje, kad s toplo vodo in pitnik naravne zdravilne termalne vode, kar dopolnjuje savna izkušnjo.

Cenik savnanja

Savne s kopanjem
2 urna 21€ (delovnik), 24€ (vikend)
4 urne 23,50 € (delovnik), 26,50 € (vikend)
Celodnevna – 26 € (delovnik), 30 € (vikend)

VSAKO SREDO IN PETEK 

19:00 – Pilingi za sijočo kožo v turški savni

19:30 – Kneipp oblivi za krepitev imunskega sistema

20:00 – Vrtinčenje zraka v finski savni z uporabo različnih arom

Pri vrtinčenjih se uporabljajo različne arome, ki blagodejno vplivajo na počutje.

Za čas programa je na voljo sveže sadje, domač zeliščni čaj in termalna voda.

Vsi programi so brezplačni za obiskovalce bazenov z vključeno karto za kopanje s savno.

V sklopu programov udeleženci prejmejo piling gratis, izven programov pa priporočamo nakup pilinga vsak dan na recepciji Term Snovik (mentolov piling/ gozdni sadeži piling, cena: 1 €)

OB SREDA IN PETKIH TUDI NOČNO KOPANJE OD 20. – 22. URE

Odlična ideja za sprostitev med tednom, saj lahko z vstopom v savne koristite tudi naše notranje bazene, ter si privoščite sprostitev vse tja do 22. ure. 

1 Review for Savne term Snovik

jernej26 1 Reviews
super savne
5.0.0

Vedno fajn!

Was this review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
image