Sunny Studio Savne in SPA

HARMONIČNO RAZVAJANJE KOŽE IN TELESA ZA SPROSTITEV DUHA

Podaj svoje mnenje

V praksi je to studio savn, ki poleg savn ponuja tudi fitness, vodene vadbe, masaže in druge lepotne storitve ter savne. Ampak je veliko več kot le “savna zraven fitnessa”, je savna, ki jo lahko resnično obiščete tudi samo zaradi savnanja.

Najboljša stvar v tem wellnessu:

Enostvna povezanost z drugimi storitvami, ki so visoko kakovostne in za nobeno stvar se ni treba vprašati, ali se splača.

Iz Sunny Studio Savne v Ljubljani sporočajo:

Sunny Studio v Sloveniji ponuja izjemno izkušnjo s svojim sodobnim fitnesom in wellness centrom, ki je eden najboljših v Evropi. To je kraj, kjer se lahko vaše telo in um sprostita, osvežita in pripravita na nove izzive. Ponuja raznolike možnosti za rekreacijo, sprostitev v prelepem SPA-ju in razvajanje z različnimi telesi in obraznimi tretmaji. Njihovi izkušeni osebni trenerji in osebje zagotavljajo izjemne rezultate.

Obiskovalci hvalijo Sunny Studio zaradi njegove izjemne čistoče, odličnih objektov, izvrstnih tretmajev in pozornega osebja. Ponaša se z neverjetno zbirko savn, aromaterapevtskimi parnimi sobami in edinstveno ter osvežujočo finskih ledeno sobo z ledeno steno. Poleg wellness ponudbe so na voljo tudi masaže, nega obraza, manikura in pedikura ter frizerske storitve. Po vadbi si lahko privoščite zdrav zajtrk, brunch ali kosilo.

Na voljo so:

  • solna parna savna (42-45°C; 100% vlaga),
  • aroma parna savna (42-45°C; 100% relativna vlaga),
  • serail parna savna (42-45°).
  • Infrardeča savna (40-60°C),
  • Finska savna (85-100°C),
  • Bio kromoterpevtska savna (52-55 °C; 40-50%).

image