Terme in savne Viva

Svet savn

Podaj svoje mnenje

Svet savn v Termah Vivat je prava paleta različnih savn, ki ponuja celovito izkušnjo sprostitve in wellnessa. V notranjem delu se nahaja pet različnih savn: infrardeča, finska zeliščna, mala finska, parna savna in turška Hammam savna. Te savne nudijo raznoliko izkušnjo savnanja, od sproščanja v toplih infrardečih žarkih do tradicionalnega turškega hammama​​.

Zunanji del ponuja sodobno zasnovane savne, ki vključujejo tilarium in tematsko savno za 30 oseb. V tematski savni se izvajajo programi z naravnimi elementi, kot so grozdje, med in sol. Zunanji del prav tako vključuje bazen za knajpanje in prostorne počivališča za popolno sprostitev​​.

Poleg tega v Termah Vivat izvajajo tematsko savnanje z mojstri vrtinčenja zraka, ki poteka vsak torek, petek in soboto ob 17.00. Ta posebna tehnika savnanja poudarja kulturo in tradicijo savnanja, hkrati pa omogoča globlje sproščanje in čiščenje telesa​​.

Svet savn v Termah Vivat je tako idealen za vse, ki iščejo raznolike in kvalitetne savne za sprostitev telesa in duha ter za tiste, ki si želijo izkusiti različne tradicionalne in moderne pristope savnanja v prijetnem in sproščujočem okolju.

Cene savnanja:

Savna in kopanje
Celodnevna 24,90 €
4 – urna 19,90 €
Mesečna – 8 obiskov (4 ure) 109,90 €
Mesečna – 12 obiskov (4 ure) 179,90 €
UPOKOJENCI, ŠTUDENTJE, DIJAKI KOPANJE
Vključen je 1-kratni vstop v savno. -10 %

image