Wellnes center Amalija

Vstopite v naše kraljestvo dobrega počutja, ki ponazarja antično razvajanje Rimljanov in njihovih žena ter začnite potovanje v preteklost rimske aristokracije.

Podaj svoje mnenje

Wellnes center Amalija je del Rimskih term.

Savne Rimske Terme so prava oaza sprostitve, ki združuje tradicijo in sodobnost, ponujajo pa edinstveno doživetje antičnega razvajanja, kot so ga poznali Rimljani. Vsak obiskovalec lahko v svetu savn Varinia izbere svoj način sprostitve, pri čemer so na voljo različne vrste savn, ki ponujajo edinstveno izkušnjo.

Finske savne, tako notranje kot zunanje, segajo temperature od 80°C do 100°C, nudijo pa različne programe vrtinčenja zraka in zdravilne obloge za telo. Parni savni Bizanc in Fortuna, s temperaturo med 40°C in 55°C, ponujata visoko vlažnost in inhalacijo vonjev naravnih eteričnih olj. Infrardeče savne Diana in Kupid so idealne za ljudi s kardiovaskularnimi težavami, saj delujejo globinsko in ogrevajo telo s temperaturo med 45°C in 65°C. Solna savna Minerva in bio zeliščna savna Venera, zunanji savni s temperaturami med 50°C in 65°C, ponujata blagodejne učinke na dihalne poti in cirkulacijo.

Poleg savn nudijo Rimske Terme tudi tepidarium z ogrevanimi ležišči in sedišči, kjer se lahko obiskovalci sproščajo po obisku savn, notranje počivališče za umiritev telesa in duha, notranji jacuzzi za dodatno sprostitev ter hladni bazen z masažnim bazenom s termalno vodo za kontrastno terapijo​​​​​​​​.

Celotna izkušnja v Rimskih Termah je zasnovana tako, da obiskovalci doživijo popolno sprostitev in obnovo, ne glede na to, ali iščejo tradicionalno savnanje ali sodobne wellness programe.

Cene savnanja

Savne

Celodnevna – 23 € (delovniki), 28 € (vikendi, prazniki)
3-urna – 20 € (delovniki), 25 € (vikend, prazniki)
Večerno savnanje (po 18. uri) – 18 € (delovniki), 25 € (vikend, prazniki)

Savnanje in bazeni

Celodnevna – 30 € (delovniki), 35 € (vikendi, prazniki)
3-urna – 26 € (delovniki), 31 € (vikend, prazniki)
Večerno savnanje (po 18. uri) – 23 € (delovniki), 28 € (vikend, prazniki)

image