Wellness Živa

Privoščite si holistično sprostitev po Riklijevem konceptu v Wellnessu Živa v Rikli Balance Hotelu – termalna voda in bogata ponudba wellness programov z alpskim pridihom!

Podaj svoje mnenje

Moje izkušnje z Wellnessom Živa.

Top 3 wellnessov v Sloveniji, izjemno unikaten zaradi svojega razgleda. Imajo eno redkih savn, ki ima okno, in to okno z razgledom na Blejsko jezero in Blejski grad poskrbi za prav posebno občutje. Savna, ki je bila dodana razmeroma pred kratkim, poskrbi za to, da dobi savnanje čisto drugo ime.

V wellnessu Živa imajo tudi druge unikatnosti, recimo knjižnico, kjer si lahko izberete in za čas obiska savne izposodite knjige. Uživanje v savnah je na še višjem nivoju, saj morajo vsi obiskovalci pustiti telefon pred wellnessom. Sicer se tega ne držijo vsi, ampak vseeno.

Iz Wellnessa Živa sporočajo:

Wellness Živa v hotelu Rikli Balance na Bledu ponuja holistično sprostitev z razgledom. Nudijo termalne bazene, različne savne z razgledom na Blejsko jezero, alpske wellness programe, masaže, kopeli, dnevne wellness programe, nege obraza, lepotne tretmaje, anticelulitne programe ter lepotno nego dlani in stopal​.

Izpostavljene lastnosti savn v Wellnessu Živa:

  • Različne vrste savn: 3 turške savne, 3 finske savne.
  • Zunanja finska savna z razgledom na jezero in grad.
  • Doživljajska prha in ogrevana kamnita ležišča v savnah

Najpogostejša vprašanja o tej lokaciji

Q Ali je Wellness Živa del hotela?

Ja in ne, Wellness Živa se nahaja v Rikli Balance Hotelu, vendar imajo savne in bazeni svoj lasten vstop in vse ostalo.

image